Tελικα δεν ειναι μονο ο νονος...Ολα τα μελη φακελωνουν αμαξια...Κοντά στο Ναύπλιο είναι αυτό?

Tελικα δεν ειναι μονο ο νονος...Ολα τα μελη φακελωνουν αμαξια...Κοντά στο Ναύπλιο είναι αυτό?

Σε πρόλαβα γατάκιΤωρα που το λες Αποστολη μου εκανε κι εμενα κλικ..! στη μεγαλη ευθεια στο δεξι χερι πριν φτασεις Ναυπλιο.. μοιαζει πολυ!

Και στην διαφήμιση της Wartburg χώρα προέλευσης αναφέρεται η "Γερμανική Δημοκρατία". Μια απόπειρα αυτολεξεί μετάφρασης του Deutsche Demokratische Republik (DDR) για να αποφύγει την ελληνική απόδοση του Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ)Να γράψω και τις παρατηρήσεις:
-το Φιατ 127 που έχει κάνει 42 βήματα βελτίωσης, αλλά μας λένε τα 9 μόνο και για τα υπόλοιπα 33 πρέπει να πάμε στην αντιπροσωπεία
- τα παλιά σήματα της Toγιότα και της Μάζντα. Ειδικά της Μάζντα το είχα σχεδόν ξεχάσει.
- Οι ύμνοι στον κινητήρα Wankel
- τα Σκόντα με την μηχανή πίσω
- το Ζάσταβα πρώτο απ΄όλα τα Φίατ και μάλιστα από "ανεξάρτητο" κριτή
- το Οτομπιάνκι που είχε "θέση για ραδιόφωνο", αλλά προφανώς όχι ραδιόφωνο και η "θέση" θεωρούνταν εξτρά
- το Ντάτσουν Τσέρι γιατί το σωστό Ντάτσουν δεν είναι ποτέ Νισσάν
- Η Αλίκη που δεν είχε δίπλωμα, αλλά διαφήμιζε αυτοκίνητα
- το Πόνυ που πάει παντού
- η Νταιχάτσου που κάνει έκπτωση 7.000 δραχμών σχεδόν σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό.....
- το Κάπρι η ευρωπαική Μάστανγκ και τέλος
- "να δητε" "να παίρνη" κ.λ.π. Όχι δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Υποτακτική την έλεγαν και την είχαμε και στην νέα ελληνική
Να γράψω και τις παρατηρήσεις:
-το Φιατ 127 που έχει κάνει 42 βήματα βελτίωσης, αλλά μας λένε τα 9 μόνο και για τα υπόλοιπα 33 πρέπει να πάμε στην αντιπροσωπεία
- τα παλιά σήματα της Toγιότα και της Μάζντα. Ειδικά της Μάζντα το είχα σχεδόν ξεχάσει.
- Οι ύμνοι στον κινητήρα Wankel
- τα Σκόντα με την μηχανή πίσω
- το Ζάσταβα πρώτο απ΄όλα τα Φίατ και μάλιστα από "ανεξάρτητο" κριτή
- το Οτομπιάνκι που είχε "θέση για ραδιόφωνο", αλλά προφανώς όχι ραδιόφωνο και η "θέση" θεωρούνταν εξτρά
- το Ντάτσουν Τσέρι γιατί το σωστό Ντάτσουν δεν είναι ποτέ Νισσάν
- Η Αλίκη που δεν είχε δίπλωμα, αλλά διαφήμιζε αυτοκίνητα
- το Πόνυ που πάει παντού
- η Νταιχάτσου που κάνει έκπτωση 7.000 δραχμών σχεδόν σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό.....
- το Κάπρι η ευρωπαική Μάστανγκ και τέλος
- "να δητε" "να παίρνη" κ.λ.π. Όχι δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Υποτακτική την έλεγαν και την είχαμε και στην νέα ελληνική
Γιατί η έκπληξη ? Παρήγετο ΚΑΙ εκέι, συγκεκριμένα στην Puebla, Mexico.Σκαραβαίος στο Μεξικό!
View attachment 30650
Το γνωρίζω φίλε Γιώργο , έχω οδηγήσει στην Βραζιλία σκαραβαίο και στο Μεξικό T2 ...Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ιδιοκατασκευή - σχάρα!!Γιατί η έκπληξη ? Παρήγετο ΚΑΙ εκέι, συγκεκριμένα στην Puebla, Mexico.
On July 30, 2003, the last of 21,529,464 Volkswagen Beetles built since World War II rolls off the production line at Volkswagen's plant in Puebla, Mexico.
Και φυσικά, το έφτιαχναν και στην Βραζιλία.
More than 3 million units were produced in Brazil. But in 1986, VW finally discontinued its Fusca (Beetle) production there
Απολογούμαι @KostasXΤο γνωρίζω φίλε Γιώργο , έχω οδηγήσει στην Βραζιλία σκαραβαίο και στο Μεξικό T2 ...Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ιδιοκατασκευή - σχάρα!!

@dapGiorgios_81 Προς τι το Like? Που δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό;