- Reaction score
- 20.325
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Με τα 100 λαστιχάκια
@visa chrono Στείλε sms το 4 (κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη) κ έλα να βοηθήσεις κ άσε τα πολλά...Ετσι ειναι Ιταλακο ... η καραντινα θα πληρωθει.... αλλιως κατσε ..και βαζε πλυντηρια ..η δες masterchef ...
Ότι ανικες σε ευπαθή ομάδα το είχα καταλάβει πριν τον κορόνα @visa chronoΑγορι ου ειμαι σε ευπαθη ομαδα.... δεν κουναω ρουπι ... μεσα στο λαγουμι..μεσα ...
Σου έστειλα pmΚαλησπέρα .Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για τα φασματάκια για τον κωλό κ την πλάτη όπως και για τα πακετάκια λαστιχάκια από πού τα αγόρασες γιατί θα κάνω κι εγώ τα καθίσματα ανακατασκευή ? Επίσης μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω την μαύρη δερματίνη με τις τρύπες , στο περίπου ίδια , από ελλάδα γιατί από το εξωτερικό δεν είναι καλή ποιότητα ? Βάζω και εικόνα που με λίγο ζούμ φαίνεται .
Akriba ke distichos ochi kala...kobounte ta rimadia!!!Τα δύο πακετάκια λαστιχάκια τα φάγαμε (το κάθε ένα έχει μέσα 44τμχ κ στοιχίζει περίπου 35€) για το πίσω καθιάμα χρειάζονται ακριβώς 100... οπότε να κ το τρίτο σακουλάκι με περίσσεμα 32τμχ
View attachment 20558
Βασικα για τον γιο μου πιο πολυ όταν θα κάθεται πίσω αυτά τα "πλαστικά καθίσματα" δεν παθαίνουν τίποτα...ουτε λερώνουν ποτέΜπορείς να τα εναλλάσεις και με τα μπλε
Πολύ όμορφος!!! Μπράβο φίλε, ωραία δουλειά!!Λιγο κ σήμερα...εμεινε το κουμπωμα με την πένσα... στο κόκκινο κυκλακι...
View attachment 20905
Ευχαριστώ ΚώσταΠολύ όμορφος!!! Μπράβο φίλε, ωραία δουλειά!!

Ειδες την πενσουλα ..φιλε ... που δεν ηθελες τοτε να τηη αγρασουμε ....Σχεδων Έτοιμο!
Το χειρότερο μου το κουμπομα με τους κρίκους κ την πένσα...
View attachment 21072
View attachment 21073
View attachment 21074