- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Τριψε οσο μπορεις τον σκελετό...
Ένα σπρέι.. primer.. και ένα μαύρο σατινέ... είσαι οκ
Ένα σπρέι.. primer.. και ένα μαύρο σατινέ... είσαι οκ
Πόσο υπέροχο βίντεο και τι τρομερή δουλειά έχεις κάνει ρε άνθρωπε.. Να είσαι υγειής και να το χαίρονται και τα εγγόνια σουΜια προσπαθεια για ενα Slideshow απο την ανακατασκευη μου..(την μεχρι.τωρα προοδο)..

Φιλε Αποστολη ελικρινα σου ανταποδιδω τις ευχες σου απο καρδιας!!Να εισαι παντα υγειης και παντα δημιουργικος!!!Πόσο υπέροχο βίντεο και τι τρομερή δουλειά έχεις κάνει ρε άνθρωπε.. Να είσαι υγειής και να το χαίρονται και τα εγγόνια σου![]()
bravo...αγαπητέ Κώστα..Μια προσπαθεια για ενα Slideshow απο την ανακατασκευη μου..(την μεχρι.τωρα προοδο)..
.....

Σ ευχαριστω παρα πολυ Master Visa Chrono!!!(Νομιζω Δημητρης ειναι το ονομα σου αλλα δε θελω να κανω καμια καφριλα και να σ'αναφερω λαθος)....bravo...αγαπητέ Κώστα.......
Keep going ...with a lot of smile...![]()
Αγαπητε φιλε Battista με τα λιγα που νομιζω πως ξερω μεχρι τωρα πιστευω πως καποιες αγαπες και καποια κολληματα ειναι αλληλενδετα...πχ Pink Floyd, Jean Michel Jarre, κλασσικα αυτοκινητα ,retro πραγματα κτλπ .τελοσπαντων τελικα ολα καπου ενωνονται!!!Κ Jean michel jarre τπτ δεν ειναι τυχαίο τελικά!!! Φοβερή δουλειά Κωστα!
....
)

Πολυ ωραία δουλειά...μπραβο @KostasX θελουμε κ αλλες φωτοςΚαλησπερα σας!!!!!
Σημερα ξεκινησα το γδυσιμο των πισω καθισματων.Οι σκελετοι τριφτηκανε και ειναι ετοιμοι για απογευματινο βαψιμο (παρολο που δν το επιτρεπει η θερμοκρασια θα κανω μια προσπαθεια προσθετωντας παραπανω σκληρυντη).
Επισης ετριψα τις βασεις των καθισματων τις ασταρωσα και τις εβαψα για να δω το χρωμα (Μαυρο σατινε).Η γυαλαδα που φαινεται ειναι επειδη ειναι φρεσκοβαμμενες!
View attachment 10716 View attachment 10717 View attachment 10718 View attachment 10719 View attachment 10720
Διακρυνω ρομβους στα αφρολεξ μοιαζουν με καθισματα charlestonΠολυ ωραία δουλειά...μπραβο @KostasX θελουμε κ αλλες φωτος
Πολυ σωστα!!!Τα καλυμματα εχουνε ξανααλλαχθει και ειχανε βαλει απο Charleston.Επισης ειχανε βαλει επιπροσθετες ενισχυσεις απο αφρολεξ και αλλα υλικα στα κατω μερη των καθισματων.Επισης ειχανε αλλαξει τα μισα λαστιχακια τα οποια και κρατησα διοτι ητανε σε καλη κατασταση ,(θα τα αναμοιξω με τα καινουργια που περιμενω απο την παραγγελια) .Παντως ο πισω παγκος πιστευω θα ειναι ψιλοδυσκολος οταν θα ερθει η ωρα για να μονταριστει....Διακρυνω ρομβους στα αφρολεξ μοιαζουν με καθισματα charleston
Battista θελω να βαλω τα εργοστασιακα καλυμματα..(θελω να ειναι οπως περασε την πορτα του εργοστασιου).Απο οτι καταλαβα τα εργοστασιακα ητανε μονο αυτο.το σχεδιο που μου ειπατε παραπανω το οποιο δυστηχως δεν το εχει ο ρενοβ.Μαλλον θα τα παραγγειλω απο τον Γερμαναρα..Το ιδιο σε δυσκολία μου φανηκε εμενα με το μπροστα...τι καλυμματα θα βαλεις τελικά? Τα πανιά απο την πλατη κ τον ποπό ειναι καλά?