Ανακατασκευή Citroen DS DSUPER 1974

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Καπου εχω εναν καταλογο απο κατι ολλανδους με ολα τα πραγματα σε ανταλακτικα..
Θα ψαξω να Βρω και να σου δωσω ενα copy..
:clap::up:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καπου εχω εναν καταλογο απο κατι ολλανδους με ολα τα πραγματα σε ανταλακτικα..
Θα ψαξω να Βρω και να σου δωσω ενα copy..
:clap::up:
Με ενδιαφέρει και εμένα...

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Αρχίζει και ομορφαίνει (όχι εσύ :p) επικίνδυνα :D

Πολύ γάτος ο θείος σου μπράβο του πιάνει το χέρι του χοντρά!!

Για ρώτησε τον κάτι.. Για να αλλάξω ένα λαμπάκι στο ταμπλό, αυτό το μπλε όταν είναι αναμένοι οι προβολείς πρέπει απλά να ξαβιδώσω τις βίδες του ταμπλό ή πρέπει μετά να κάνω και κάτι άλλο?
ξεβιδωνεισ τισ βιδεσ αφαιρεισ το καπακι τραβασ λιγο το πανελ και ξεβιδωνεισ την ντιζα η οποια ειναι διαιρουμεν για να αλλαξεισ το λαμπακι ανετα ενα θελεισ ελλα κοζανη καμια βολτα να στο αλλαξουμε εμεισ χεχε....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
αν θελεισ ελλα κοζανη καμια βολτα να στο αλλαξουμε εμεισ χεχε....
Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή αγαπητέ :)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές ;)

PPZ

Member
Reaction score
23
Πόντοι
42
χαχα στην Ελλάδα το 'παρατσουκλι΄του είναι βάτραχος... και του πάει το πράσινο...

στην Ιταλία το ‘παρατσούκλι’ ειναι καρχαριας... οποτε ανετα το κανεις και μαυρο

αν και θα το αφηνα όπως βγηκε
Παιδιά, δεν έχετε δίκιο.
Ο "Βάτραχος" ειναι το DS19, με μονά φανάρια μπροστά.
Ο "Καρχαρίας" ειναι ο DS21 με διπλά περιστρεφόμενα φανάρια.
Και στην Ελλάδα, και στην Ιταλία, Γαλλία και την Σερβία ;)
Παντού!

:)

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
τελικα αποφασισα να ξανακανω το ιδιο χρωμα που ειχε..... το χρυσαφι τελοs!!! βρηκα και...... σκαραβαιο για να βγαζω το αχτι μου...:devil::devil::devil::devil::devil::devil: μονο λαστιχα λαδια και φρενα θα αλλαξω που λενε ουτε βαψιμο ουτε τιποτα αλλο το 2cv kai h ds θα ειναι οι πριγκιπησεσ μου και ο σκαραβαιοσ ο μαυροσ εργατηs... ο φουκαρασ ο σκαραβαιοσ επεσε στα χερια του citroenakia φρικιο χα χαχα

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Δεν εισαι ρατσιστησ ..αυτο ειναι σκαραβαιοσ........ το ιδιο πιστευω και εγω
βεβαια φιλε μου τα citrenakia mou τα προσεχω σαν μωρα . αυτο σε σημαινει οτι δεν κανω χιλιομετρα το 2cv einai το καθημερινο μου αυτοκινητο το μαναρι μοθ που λενε αφου το ξερεισ και εσυ σαν citroen δεν υπαρχει καλυτερο:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Παιδιά, δεν έχετε δίκιο.
Ο "Βάτραχος" ειναι το DS19, με μονά φανάρια μπροστά.
Ο "Καρχαρίας" ειναι ο DS21 με διπλά περιστρεφόμενα φανάρια.
Και στην Ελλάδα, και στην Ιταλία, Γαλλία και την Σερβία ;)
Παντού!

:)
Χαχα.. Στην Ελλάδα καλώς η κακώς έχει επικρατήσει το βάτραχος για όλες τις DS

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Χαχα.. Στην Ελλάδα καλώς η κακώς έχει επικρατήσει το βάτραχος για όλες τις DS
εμενα μου θυμιζει βατραχο μονο η ds με τα διπλα φαναρια αμα τη δεισ απο μακρια και καρχαριασ παλι για να πεισσ μια ds πρεπει να ειναι βαμενη γκρι η ποντικι . οι γαλλοι που το κατασκευασαν κιολαs την ονομασανε θεα και πιστευω ειναι και το σωστοτερο:love:

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τοση δουλεια ,ουτε για χεσιμο δε πρεπει να προλαβαινετε..:lol: Πολλα μπραβο!:up:

Δε μου ελυσες την απορια τι χρωμα ειχε οταν αφησε τη γραμμη παραγωγης?!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Τοση δουλεια ,ουτε για χεσιμο δε πρεπει να προλαβαινετε..:lol: Πολλα μπραβο!:up:

Δε μου ελυσες την απορια τι χρωμα ειχε οταν αφησε τη γραμμη παραγωγης?!
ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ:baby::baby::baby: ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ-ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΟΥΡΑΝΟ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ....:dance::dance::dance::dance:Η ΠΟΝΤΙΚΗ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΜΑΞΩΜΑ:secret::secret:

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
Φίλε χάρη επέτρεψε μου κ εμένα να συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο.....ORIGINAL κ μονο!!!θα το μετανιώσεις μετά αν κανείς κατι άλλο....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πάμε πάλι από την αρχή..

Το αυτοκίνητο που έχεις στα χέρια σου είναι θρύλος! Είναι κατά την γνώμη ειδικών το καλύτερο αυτοκίνητο που βγήκε ποτέ αναφορικά με τις καινοτομίες που παρουσίασε όταν πρωτοεμφανίστηκε. Θέλει σεβασμό. Δεν μπορεί να γίνει καρνάβαλος. Σιγά μην του βάλεις και πτερίγια στο πλάι να μοιάζει περισσότερο με καρχαρία :O

Η επιλογή είναι δική σου αλλά εμείς ως μεγαλύτεροι οφείλουμε να σε συμβουλέψουμε

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Φίλε χάρη επέτρεψε μου κ εμένα να συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο.....ORIGINAL κ μονο!!!θα το μετανιώσεις μετά αν κανείς κατι άλλο....
Πάμε πάλι από την αρχή..

Το αυτοκίνητο που έχεις στα χέρια σου είναι θρύλος! Είναι κατά την γνώμη ειδικών το καλύτερο αυτοκίνητο που βγήκε ποτέ αναφορικά με τις καινοτομίες που παρουσίασε όταν πρωτοεμφανίστηκε. Θέλει σεβασμό. Δεν μπορεί να γίνει καρνάβαλος. Σιγά μην του βάλεις και πτερίγια στο πλάι να μοιάζει περισσότερο με καρχαρία :O

Η επιλογή είναι δική σου αλλά εμείς ως μεγαλύτεροι οφείλουμε να σε συμβουλέψουμε
ειναι το καλυτερο αυτοκινητο και το σεβομαι απολυτα για αυτο αλλωστε το αναζητησα αγορασα και ανακατασκευαζω :baby::baby: εχω δει ενα παρομοιο στο internet kai moy αρεσε απο εκει πηρα την ιδεα...:tomato::tomato:

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Κρατα το ιντερνετ..μονο για ανταλακτικα..και γνωση για το αμαξι που τοσο σου αρεσει φιλε χαρη..
Στειλε και ενα mail με τα στοιχεια του αυτοκινητου στο μουσειο να σου στειλουν την ιστορια του αμαξιου σου..
Και στο τελος δεν υπαρχει ποιο ωραιο συναισθημα απο κατι..που ειναι οσο κοντα στην αρχικη μερα και κατασκευη του αυτοκινητου σου...
Εγω ελπιζω να παρεις την σωστη αποφαση..priest
Και στο τελος να εχεις για παντα αυτο :up: και οχι ..:dash:
Αυτα απο εμενα..
Και καλη συνεχεια
Over..

Top Bottom