Χρήστο, με 141.ΧΧΧ είχαμε το 1967 αυτοκίνητο. Καινούργιο. Χολαργό.Έκανα λάθος παραπάνω '65-'66 είναι η ταξινόμιση
Τελικά, μάλλον αυτό ίσχυε.Εμεις παντως,ειχαμε καινουριο αυτοκινητο το 1966,με αριθμο 200 959(Αθηνα).Οποτε μαλλον δεν πηγαινε απολυτα αριθμητικα.Ισως ειχε να κανει με τις κατα τοπους διευθυνσεις συγκοινωνιων.
Θυμάμαι εκείνη την ημέρα του Φεβρουαρίου του 1981 σα να ήταν χθες, λίγους μήνες πριν γίνω 8 χρονών. Μου ξύπνησε μνήμες διότι όλοι κοιμηθήκαμε στα αυτοκίνητά μας εκείνη τη βραδιά. Πάλι καλά, άλλοι άνθρωποι χάθηκαν, ή έχασαν τα σπίτια τους και έμεναν σε αντίσκηνα, ή όπου αλλού εκτός σπιτιού τους, όπως δείχνει η φωτογραφία.Κόρινθος ,το '81 μετά το σεισμό.
View attachment 32218
εισαι και πολυ αρρωστος σιτροενακιας!!!Ήταν 11 παρά δέκα το βράδυ και θυμάμαι η ασπρόμαυρη τηλεόρασή μας έδειχνε ένα σήριαλ που λεγόταν "το φως του Αυγερινού". Έτυχε εκείνη την ώρα οι γονείς μου να βρίσκονται σε εκδήλωση της υπηρεσίας του πατέρα μου και είμασταν με τη γιαγιά μου. Κατεβήκαμε αμέσως στο δρόμο, εκεί στην Καλλιθέα, απέναντι από τη Νέα Σμύρνη που είναι το πατρικό μου και ξέρετε τι άλλο μου έχει μείνει από εκείνη τη βραδιά?΄Η ταχύτητα και ο τρόπος που έστριψε η GSΧ στο δρόμο μας και έφτασε στο σπίτι μας, γιατί οι γονείς μου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, έτρεξαν αμέσως σε εμάς! Και έχω ακόμα την εικόνα στο μυαλό μου, όπως σταμάτησε μπροστά μας, τη μάσκα της με τα κίτρινα φώτα ομίχλης των μοντέλων "Χ"...

Αγαπητέ μου Νίκο, γιατρέ μου, αρρώστια!!! Και δε θέλω να γίνω καλά με τίποτα!!εισαι και πολυ αρρωστος σιτροενακιας!!!
![]()
Kαθως λοιπον πηγαιναν στο δρομο,βλεπουν την ταμπελα ενος βενζιναδικου να κουνιεται σαν τρελλη.

Βασικα οσο παρατηρω τη φωτογραφια,τοσο περισσοτερο μου δημιουργειται η εντυπωση πως δεν ειναι εποχης,αλλα συγχρονη που την εχουν μετατρεψει σε ασπρομαυρη.(πχ εκεινο το αμαξι πισω απο την κυρια δε φαινεται και τοσο παλιο)Την έχω σώσει αρκετούς μήνες τη φωτογραφία αλλά κι εγώ δε θυμάμαι από πού.