Οχι... Οταν τη βάλω μπρος θα δουμε αν θα σηκωθεί... Κουραστικά για να βγάλω τη @#%& τη μπαταρία...ασχετο. τελικα το μυστηριο με την αντλια λυθηκε;
Οχι... Οταν τη βάλω μπρος θα δουμε αν θα σηκωθεί... Κουραστικά για να βγάλω τη @#%& τη μπαταρία...ασχετο. τελικα το μυστηριο με την αντλια λυθηκε;
Συγνωμη που θα φανώ λιγο...ασχετος, πως γίνεται η εξαερωση στο κύκλωμα των LHM? Εξαερωση από τα φρένα ΟΚ, έκανα, πρέπει να κάνω και από αλλου? (Ρωτάω για την ΒΧ)Δεν υπάρχει περίπτωση να μένει σηκωμένη για μήνες!! Ούτε μία στο εκατομμύριο!!
Το να μένει σηκωμένη εξαρτάται κατά 90 τις εκατό από το κατά πόσο έχει αέρα το κύκλωμα!! Σε καλά υδροπνευματικα στα οποία έχει γίνει εξαέρωση (κάθε 3-4 μήνες πρέπει να κάνουμε) τότε στην καλύτερη να μείνει όρθια καμιά μέρα!! Επίσης εξαρτάται άμα έχει υδραυλικό τιμόνι η όχι! Η bx μου που δεν έχει υδραυλικό έχει τύχει να μείνει όρθια 48 ωρες
Αν έχεις υδραυλικό τιμόνι πρεπει να κανεις και απο το τιμόνι.Συγνωμη που θα φανώ λιγο...ασχετος, πως γίνεται η εξαερωση στο κύκλωμα των LHM? Εξαερωση από τα φρένα ΟΚ, έκανα, πρέπει να κάνω και από αλλου? (Ρωτάω για την ΒΧ)
Ναι, εχω υδραυλικό τιμόνι. Πως κανω εξαερωση ομως?Λπ
Αν έχεις υδραυλικό τιμόνι πρεπει να κανεις και απο το τιμόνι.
Αυτό δεν το ξέρω... Ο @citrobella θα μας διαφωτίσει. Ισως να ξέρει και ο @GiAnniS ...Ναι, εχω υδραυλικό τιμόνι. Πως κανω εξαερωση ομως?
Στο θέμα Citroen CX υπάρχει ένα thread που λέγεται "εξαέρωση". Εκεί λέει σχετικές πληροφορίες.Αυτό δεν το ξέρω... Ο @citrobella θα μας διαφωτίσει. Ισως να ξέρει και ο @GiAnniS ...
Αυτό είναι.Στο θέμα Citroen CX υπάρχει ένα thread που λέγεται "εξαέρωση". Εκεί λέει σχετικές πληροφορίες.

αναρτηση και τιμωνι ειναι το ιδιο κυκλωμαΛπ
Αν έχεις υδραυλικό τιμόνι πρεπει να κανεις και απο το τιμόνι.
Thanks.....θα το κάνω και γω.αναρτηση και τιμωνι ειναι το ιδιο κυκλωμα
θεωροντας οτι χαντια και ΒΧ εχουν το ιδιο κυκλωμα αναρησης σαν αρχη λειτουργιας θα σου πω εγω πως την κανω
1.κατεβαζω το αμαξι στην κατω σκαλα
2.με το αμαξι σε λειτιυργια ανοιγο την βιδα στο συσσωρευτη μεχρι να ακουστει το φςςςςςς την κλεινω και το ξανακανω 2-3 φορες με το τροπο αυτο επιτυγχανεις να διωξεις και αλλα λημ προς το δοχειο σβηνω την μηχανη και σφιγγω την βιδα
3.βγαζω το δοχειο καθαριζω τα φιλτρα το πλενω με βενζινα και το ξανατοποθετω στην θεση του
4.συμπληρωνω 3-4 κιλα λημ το βαζω μπροστα και σιγα σιγα αρχιζει να σηκωνετε ανοιωκλειν 2-3 φορες την βιδα του συσσωρευτη στην συνεχεια το ανεβοκατεβαζω 2-3 φορες και γυριζω το τιμονι επισης μετα με την αναρτηση τερμα επανω παω στα εξαερωτηρια στα φρενα και με το πενταλ τερμα πατημενο και την μηχαν στο ρελαντι ανοιγω 1 ενα τα εξαερωτηρια ανα τροχο και περιμενω να βγει καθαρο λημ για να τα κλεισω
5.επαναλαμβανεις την εξαερωση μετα απο 2-3.000 χλμτρα και εισε οκ
διοτι ο αερας παντα θα παει προς τα κατωτερα σημεια και στα ακριανα που ειναι οι δαγκανες
Τσιμεντολιθο βαζεις στο φρενο?επισης μετα με την αναρτηση τερμα επανω παω στα εξαερωτηρια στα φρενα και με το πενταλ τερμα πατημενο και την μηχαν στο ρελαντι ανοιγω 1 ενα τα εξαερωτηρια ανα τροχο και περιμενω να βγει καθαρο λημ για να τα κλεισω
Γιατι συνηθως γι αυτες τις δουλειες χρησιμοποιουσαμε το Μπιλαρα..

αυτο δεν γινετε ο νικος θελει να χωνετε μεσα στα λημ να σκυβει να βλεπει οποτε το βλεπω αδυνατο να πω του νικου πατα φρενο.....Δεν ειπα οτι δε λες αληθεια αλλα ευλογη η απορια χεχε Σιγα σιγα νομιζω ο βοηθος Νικολινος ειναι ετοιμος για βοηθεια![]()