Eδώ μέσα κλειδώστε με και αφήστε με... Ένα πιάτο φαγητό και λίγο νερό μόνο να μου φέρνετε που και που...
Απίστευτο βίντεο!Eδώ μέσα κλειδώστε με και αφήστε με... Ένα πιάτο φαγητό και λίγο νερό μόνο να μου φέρνετε που και που...
Σε άλλο θέμα υπάρχει φωτό του συνεργείουΕχει τώρα στο MEGA - Κυριακή 17/5 -23.00, τον Βέγγο στον Παπατρέχα. Και τον δείχνει σε συνεργείο Citroen, με διάφορα αρχαία DS, 2CV κλπ, και στον χώρο, αλλά και στον δρόμο έξω. Και ένα Πανάρ. Δεν το είχα δει, ιστορική ταινία ! Ειναι γυρισμένη το 1966.
Ευελπίδων, απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΠανελληνίουΕχει τώρα στο MEGA - Κυριακή 17/5 -23.00, τον Βέγγο στον Παπατρέχα. Και τον δείχνει σε συνεργείο Citroen, με διάφορα αρχαία DS, 2CV κλπ, και στον χώρο, αλλά και στον δρόμο έξω. Και ένα Πανάρ. Δεν το είχα δει, ιστορική ταινία ! Ειναι γυρισμένη το 1966.
Αν πω ότι έχω πάει εκεί με 2CV εκείνη την εποχή, με τον τότε ιδιοκτήτη και οικογενειακό φίλο, θα με πιστέψει κανείς ?Ευελπίδων, απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου

ξεκίνησε τότε στην τρυφερή ηλικία. Ειχαμε έναν οικογενειακό φίλο, τον κ Μάριο ( δεν απαιτείται επώνυμο ), Μηχανολόγο Μηχανικό, που δούλευε σε εταιρία καυσίμων ( Mobil ), και γύρναγε στην Ελλάδα για την κατασκευή πρατηρίων καυσίμων. Ηταν η εποχή που ανέπτυσσαν δίκτυο. Και ναι, το αυτοκίνητό του ήταν ένα γκρί 2CV "πλισέ". Ανοίγαμε την οροφή, και καθόμουν όρθιος στην θέση του συνοδηγού. ΕΡΩΤΑΣ.
Με τις κλίσεις στις στροφές. Εζησα το αυτοκίνητο αρκετά χρόνια, μια και διατηρούσε σπίτι στα "Πετρέλαια" - έναν οικισμό μεταξύ Ραφήνας και της τότε Λούτσας- σήμερα Αρτέμιδας - που ήταν κυρίως υπάλληλοι πετρελαϊκών εταιριών. Εμείς ειχαμε ( και έχουμε ) σπίτι στην Ραφήνα, οπότε η συμβίωση ήταν καθημερινή ειδικά το καλοκαίρι.

Μια χαρα γινονταν και παλια αγαπητε,απλα δεν υπηρχε ο τροπος να μαθευτουν τοσο ευκολα.Ενδεχομενως δεν ηταν τοσα πολλα γιατι ηταν μικροτερος ο ογκος των οχηματων,αλλα γινονταν.Συγνώμη που θα μαυρίσω το thread, έχει στα headlines όμορφες αναμνήσεις, αλλά διαβάζω το δυστύχημα που έγινε στην Ρόδο και πραγματικά με πιάνει τρέλα. Τέτοια ατυχήματα δυστυχώς γίνονται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Απλοί άνθρωποι που θέλουν να πάνε ήρεμα στον προορισμό τους, δεν ξαναγυρίζουν στην οικογένειά τους, γιατί κάποιος με περιορισμένες κοινωνικές δεξιότητες, χαμηλή παιδεία αποφάσισε ότι ο δρόμος είναι δικός του και μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει... Ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει μάνα και κόρη![]()
Οταν ο συγκεκριμένος συμμετείχε ΚΑΙ σε αγώνες σε πίστα, υποτίθεται ότι "εκτονώνεται" και ταυτόχρονα αποκτά "παιδεία", ώστε στον καθημερινό δρόμο να συμπεριφέρεται σωστά / λογικά.Συγνώμη που θα μαυρίσω το thread, έχει στα headlines όμορφες αναμνήσεις, αλλά διαβάζω το δυστύχημα που έγινε στην Ρόδο και πραγματικά με πιάνει τρέλα. Τέτοια ατυχήματα δυστυχώς γίνονται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Απλοί άνθρωποι που θέλουν να πάνε ήρεμα στον προορισμό τους, δεν ξαναγυρίζουν στην οικογένειά τους, γιατί κάποιος με περιορισμένες κοινωνικές δεξιότητες, χαμηλή παιδεία αποφάσισε ότι ο δρόμος είναι δικός του και μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει... Ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει μάνα και κόρη![]()
Φυσικά, σε κάποια σημεία, με άπλετη ορατότητα, ανοικτό δρόμο Κόρινθο - Πάτρα, και χωρίς κίνηση , "άνοιξα και ενα 160-170", για ξεκάπνισμα 
είχαν 50-60-70 ίππους, οι δρόμοι ήταν άδειοι, και το "ποτό" και οι ουσίες άγνωστα.Σε αυτό το συνεργείο (υπάρχει αφιέρωμα στο site) δούλευε και ο Χορέβας ως μικρός βοηθός στα 15 του. Μου είπε την ιστορία ο ίδιοςΣε άλλο θέμα υπάρχει φωτό του συνεργείου

, μια μεγάλη τρύπα (μαύρη) από κάτω, οι υαλοκαθαριστήρες να τερματίζουν όρθιοι, κάτι γαλλικά κλειδιά για να αλλάζεις ταχύτητες. Κάπως έτσι θα σχολίαζε και ο αντίστοιχος dap το εσωτερικό της CX το 1975. Θα πάω κόντρα και θα πως ότι εμένα μου αρέσει. Είναι θέμα άποψης και οι Ιταλοί έχουν αποδείξει ότι είναι καλοί.

. 
Μπαχ στις χαμηλές ταχύτητες... Στις υψηλές AC/DC συνεχή και εναλλασσόμενα, it's a long way to the top (if you wanna rock 'n' roll)Τέλος, μ΄αρέσει. Ακόμα πιο ωραία σε μουσταρδί αλλά και το ροζάκι θα της πήγαινε. Και οι ζάντες τύπου gullideckel, φέρνουν αναμνήσεις. Θα την πάρω όταν βγει..
Στο έξω ηχείο θα παίζω Μπάχ.... Κάλαντα μόνο τα Χριστούγεννα.
Μόνο να μην μαζεύει νερά πίσω![]()