Ποτέ Ξανά Γερμανικό Αυτοκίνητο...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Σόρρυ αλλά η cxαρα είναι πιο προβλητικη χωρίς να υποτιμά το Πικάσσο που είναι αποφασισμένη ομορφότερα στην κατηγορια

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Νταξ ο τυπος πρεπει να ναι στον 7ο ουρανο πλεον! :bow::respect::grin:
Σε ευχαριστώ Χρήστο! Θα σας πω οδηγικές εμπειρίες πολύ σύντομα, έχω να πάω Ρίο αύριο και Καρπενήσι την Πέμπτη... Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, θέλει όμως φρένα, είναι αρκετά φθαρμένα και κάνουν θόρυβο, το είχε πει και ο Κος Βασίλης... (δεν μπορούσαν να το παραδώσουν οι χριστιανοί με τα φρένα εντάξει? Η πέδηση πάντως ακόμα είναι πολύ καλή...). Επίσης λένε για 5 χρόνια εγγύηση, αλλά ανακάλυψα στα ψιλά γράμματα ότι ισχύει για 12000χλμ ετησίως, ή 60000χλμ σε 5 χρόνια (μάλλον....).

Όσο καλός και να φαίνεται ο άλλος στο χώρο του μεταχειρισμένου, πάντα θα σου τη φέρει.... Σημασία πάντως έχει ότι είναι πραγματικά απίστευτα πιο πολιτισμένο και άνετο στη λειτουργία του από το Skoda... (έτη φωτός μπροστά!).:citroen:

nonos

Member
Reaction score
23.896
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εχουν τη καλυτερη φημη απο λειτουργια,οικονομια και αξιοπιστια οι 1.6 hdi 110/115/120 στη πιατσα!

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Σε ευχαριστώ Χρήστο! Θα σας πω οδηγικές εμπειρίες πολύ σύντομα, έχω να πάω Ρίο αύριο και Καρπενήσι την Πέμπτη... Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, θέλει όμως φρένα, είναι αρκετά φθαρμένα και κάνουν θόρυβο, το είχε πει και ο Κος Βασίλης... (δεν μπορούσαν να το παραδώσουν οι χριστιανοί με τα φρένα εντάξει? Η πέδηση πάντως ακόμα είναι πολύ καλή...). Επίσης λένε για 5 χρόνια εγγύηση, αλλά ανακάλυψα στα ψιλά γράμματα ότι ισχύει για 12000χλμ ετησίως, ή 60000χλμ σε 5 χρόνια (μάλλον....).

Όσο καλός και να φαίνεται ο άλλος στο χώρο του μεταχειρισμένου, πάντα θα σου τη φέρει.... Σημασία πάντως έχει ότι είναι πραγματικά απίστευτα πιο πολιτισμένο και άνετο στη λειτουργία του από το Skoda... (έτη φωτός μπροστά!).:citroen:
Το θέμα είναι να έχεις ένα αμάξι χωρίς προβλήματα....είμαι σίγουρος ότι μετράς ώρες κάθε στιγμή για το πρώτο ταξίδι σου.....να το χαρείς με υγεία....

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Το θέμα είναι να έχεις ένα αμάξι χωρίς προβλήματα....είμαι σίγουρος ότι μετράς ώρες κάθε στιγμή για το πρώτο ταξίδι σου.....να το χαρείς με υγεία....
Ακριβώς Μανώλη, αυτό που λες είναι η πιο σωστή κουβέντα. Και είναι πάρα πολύ καλό προς το παρόν, μακάρι να αποδειχθεί αξιόπιστο (που είνια πολύ πιθανό να είναι!).

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Ξεκινά με θετική σκέψη και όλα πάνε καλα

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς

nonos

Member
Reaction score
23.896
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κωλοβυσμα μεταφραστης...
Ανακληση ειναι.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς

Δείτε το...
Μου κάνει εντύπωση που αναφέρει τα σταχτοδοχεία στις πίσω πόρτες, καθώς και η CX έχει ένα στην κάθε πόρτα, αλλά και το Datsun!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.876
Πόντοι
827

Δείτε το...
Μου κάνει εντύπωση που αναφέρει τα σταχτοδοχεία στις πίσω πόρτες, καθώς και η CX έχει ένα στην κάθε πόρτα, αλλά και το Datsun!
Μη σου κάνει εντύπωση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μπει σε ένα τριπακι να ακολουθούν μια αντικαπνιστικη πολιτική. Πχ το 107 που έχω δεν έχει αναπτήρα και σταχτοδοχειο.
Βέβαια αν δεν είχε πίσω το vw θα το παρουσιαζαν πάλι σαν θετικό...δεν τους πιάνεις τους δημοσιογράφους πουθενά

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πρόκειται για ένα ιστορικό όχημα και ιδιαιτέρως αγαπητό. Οκ εμείς αγαπάμε τα Γαλλικά και ειδικά τα Citroen αλλά σεβασμός σε ένα θρύλο έστω και αν είναι γερμανικής προέλευσης..

2cv01

Member
Reaction score
3.488
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Πρόκειται για ένα ιστορικό όχημα και ιδιαιτέρως αγαπητό. Οκ εμείς αγαπάμε τα Γαλλικά και ειδικά τα Citroen αλλά σεβασμός σε ένα θρύλο έστω και αν είναι γερμανικής προέλευσης..
Το σέβομαι αλλά ειναι φριχτό στην πραγματικότητα ..αθλια οδικη συμπεριφορα , ανάρτηση κτλ ! Έτυχε να τον οδηγήσω και είναι ψιλοαθλιο !!

Top Bottom