- Reaction score
- 23.856
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
106 ειχε παλιά ο ΜΙΛΤΟΣ ξέρει,αλλά είναι μεγάλο πειραχτηρι ,απαιχτος

Και όπως έλεγε και ο κυρ Νίκος: "Καλώς τα παιδιά... Καλώς τα 3-0"Καλώς τα παιδιά..κι έλεγα ποιος έλειπε..
![]()

Το φυσικό κάλος αυτής της διαδρομής το ζεις μόνο με 2cv

Δεν λέει... Η διαδρομή αυτή δεν θέλει ταχύτητα γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Θέλει ταχύτητες 2cv.Θα συμφωνήσω ,αλλά επίσης με ανοιχτή spider 916 συμβιβαζόμουνα...![]()

Είναι πράγματι το κατάλληλο αυτοκίνητο για την κατάλληλη διαδρομή 
Την Μπλε Άσπρη και Κόκκινη... Την τριλογία του Κισλόφσκι την γνωρίζουμε ή τσάμπα οι μόρφωση; Τι κορεάτες, Κροάτες, Ιταλίδες, blue bad boys, yellow good girls και τα τοιαύτα μας τσαμπουνάς; Κανένα κανονικό αυτοκίνητο (δλδ Citroën) θα φωτογραφίσεις ή τσάμπα οι κάμερες και τα κινητά;Κορεάτης και Ιταλίδα σε παράταξη.
View attachment 31852

Ποιος το είπε αυτό; Εγώ ΟΛΑ τα παρακολουθώ... ΟΛΑΕίναι που δε παρακολουθείς τα υπόλοιπα θεματα![]()

Κορεάτης??Κορεάτης

Μπα σε καλό σας.... Δεν θα μας μείνει άντερο σήμερα από τα γέλιαΜΙΛΤΟΣ είπε.. εμένα μη με μπλεκεις..![]()

μου έκοψε ντιζα σασμάν πάνω σε παρκάρισμα και το xsara στη Ν.Ιωνια 3 μέρες πριν τη βλάβη του αισθητήρα στρόφαλου στην A. Αλλά επειδή αρνουμαι να μείνω το έδεσα επί τοπου με σύρμα και το γύρισα σπίτι όπου ανέλαβαν άλλοι γιατί έχω και μια ζωή να ζήσω..
. Του έκανα και ένα πολύ καλό καθάρισμα μεσα-εξω δώρο επειδή μου παραχωρείται όταν υπάρχει ανάγκη χρήσης του καθώς είναι το μουλάρι της οικογένειας.ουδετερο, ασφαλες, βγαζει καλο ταξιδι, οικονομικο.Το C4 δεν προσφέρει οδηγική απόλαυση;
Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι από έναν χρόνο συμβίωσης