- Reaction score
- 28.717
- Πόντοι
- 1.607
Ο παρτάκιας .....................

http://my2cv.gr/forum/threads/citroen-cx-prestige-Η-κούκλα-μου.1244/page-11απογευματινή βολτίτσα χτες... Σύντομα φωτό...

.....Ma ti tasi....βλέπουνε...τα ματάκια μου.......γιατρέ μου...θέλω....
...ασπιρίνη...

να δω τον Ιταλό να βάφει το αμάξι μέσο viper..οδηγίες....και...θα με κάνετε να αγαπήσω..τα κουτάκια σας...

να δω τον Ιταλό να βάφει το αμάξι μέσο viper..οδηγίες....και...θα με κάνετε να αγαπήσω..τα κουτάκια σας...
![]()

Φταιω ο παπαρας γιατι ηρθα Ελλαδα και ενιωθα οτι κατι δε παει καλα οταν αφηνω απο 1η και ειπα χεστο γιατι Χριστουγεννα θα τη βαλεις μεσα για παραφλου-φιλτρο αερα-τακακια εμπρος οποτε θα το τσεκαρεις, ετσι κι αλλιως το αμαξι δε θα κανει χιλιομετρα.. Και την εκανε στη πρωτη βολτα απο τη στιγμη που τη κλειδωσα και ξαναφυγα! 

...και όχι μόνο.....

Ελπίζω πολύ σύντομα αυτό το πεζοδρόμιο να γίνει ένας κλειστός ιδιωτικός χώρος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνονται ακόμα ομορφότερα πράγματα για εμάς και όχι μόνο!!!!!!!Εγω θα παω να κοιμηθώ ενα βράδυ έξω......πάνω σε εκείνο το πεζοδρόμιο.....Ξάπλα...ένα με τις πλάκες.....μετά νομίζω...θα εχω γεμίσει από citroenitida.......και όχι μόνο.....
....Σαν τα παλιά κτίρια ένα πράγμα..που αλλάζουν χρίση κάποια στιγμή αλλά τα ντουβάρια τους κουβαλάνε...τόση ιστορία.............![]()
Νέα αγορά!Πολύ ωραίο
Τα είχες στοκ ή νέα αγορά?
Πόσο και από που?Νέα αγορά!

ebay !Πόσο και από που?![]()