Άμα ακούς Progressive Rock είναι μια χαράΤο μόνο που δεν χώνεψα ποτέ με τα παλιά Citroen ήταν ο χώρος που τοποθετούνταν τα κασετόφωνα![]()
Ακριβώς όμως η συγκεκριμένη συσκευή βολεύει, γιατί έχει περιστροφικό χειριστήριο που δεν χρειάζεται να το κοιτάς. Για το κασετόφωνο είναι ο,τι χειρότερο, μάζευει μέσα σκόνηΤο μόνο που δεν χώνεψα ποτέ με τα παλιά Citroen ήταν ο χώρος που τοποθετούνταν τα κασετόφωνα![]()
Αισθητικά μιλάω. Επίσης τα ραδιοκασετόφωνα εκτός από την ευνόητη χρήση προσφέρουν και στην εικόνα του κοκπιτ με τον φωτισμό τους, τα χρώματα κλπ, κάτι το οποίο χάνεται εκεί που τα τοποθετούσαν..Ακριβώς όμως η συγκεκριμένη συσκευή βολεύει, γιατί έχει περιστροφικό χειριστήριο που δεν χρειάζεται να το κοιτάς. Για το κασετόφωνο είναι ο,τι χειρότερο, μάζευει μέσα σκόνη
γιατι δεν κρατας το γνησιο και να βαλεις μια συσκευη yatour που εχω βαλει εγω και στο ξαρα και εχω λυσει το θεμα μουσικης ελεγχος απο τα πληκτρα απλα θελει ενεργοποιηση με λεξιαΨάχνω μια λύση για το xsara picasso , κάτι να λειτουργούν και τα κουμπιά στο τιμόνι
Το σκέφτομαι πολύ , και για να πάρω λεξια και για το yatour.Απο την άλλη λέω δεν παίρνω ένα άλλης μάρκας να είναι συμβατό με τα πλήκτρα; Αλλά δεν θα έχω ενδείξεις στην οθόνη.γιατι δεν κρατας το γνησιο και να βαλεις μια συσκευη yatour που εχω βαλει εγω και στο ξαρα και εχω λυσει το θεμα μουσικης ελεγχος απο τα πληκτρα απλα θελει ενεργοποιηση με λεξια