- Reaction score
- 24.539
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

Αγαπητέ Γιάννη βάλε στον Χρήστο και άλλη μια από άλλη μεριά για να ισορροπήσει τα θέλω του από φώτο....
...
πορτογαλια....ακούει...![]()

Σύντομα και σε άλλες εκδόσεις χρονολογίες και χρώματα

Πορτογαλία δεν έχει τώρα???Καλά εκεί..θα αρχίσω..να μπερδεύω...
..Με το καλό στο τέλος...αγαπητέ Γιάννη...![]()

..υπάρχει και η ανάλογη version.... της
..Θα φάω από τον Απόστολο το βλέπω...Το τελειότερο γαμήλιο αυτοκίνητο στον κόσμο και όχι μόνο, βέβαια! Πανέμορφη! Είναι αυθεντική, ή μετατροπή? Φαίνεται αυθεντική... ακόμα και στη λεπτομέρεια με τα πίσω φώτα εκεί που τελειώνει η κουκούλα, ίσα-ίσα που φαίνεται το χρώμιό τους... Εάν είναι αυθεντική και φαίνεται και σε πολύ καλή κατάσταση, η αξία της θα είναι αστρονομική.... Στην Ελλάδα βρίσκεται?View attachment 5255 Aυτά είναι!!!!!!!!!!!!

μου χαρίζουνε μια station αλλλα είναι εντελώς σάπια, δεν αξίζει
Θα μπορούσε να πάει και στο thread "Citroen Horror pics!". Σε πιάνει η καρδιά σου βλέποντας αυτές τις υπέροχες Citroen τόσο πολύ παραμελημένες που, ίσως, δεν έχουν καμία τύχη...
Είσαι σίγουρος πως δεν αξίζει???μου χαρίζουνε μια station αλλλα είναι εντελώς σάπια, δεν αξίζει
ΣωστοοοοοοοοςΘα μπορούσε να πάει και στο thread "Citroen Horror pics!". Σε πιάνει η καρδιά σου βλέποντας αυτές τις υπέροχες Citroen τόσο πολύ παραμελημένες που, ίσως, δεν έχουν καμία τύχη...
Nαι Αθήνα!Το τελειότερο γαμήλιο αυτοκίνητο στον κόσμο και όχι μόνο, βέβαια! Πανέμορφη! Είναι αυθεντική, ή μετατροπή? Φαίνεται αυθεντική... ακόμα και στη λεπτομέρεια με τα πίσω φώτα εκεί που τελειώνει η κουκούλα, ίσα-ίσα που φαίνεται το χρώμιό τους... Εάν είναι αυθεντική και φαίνεται και σε πολύ καλή κατάσταση, η αξία της θα είναι αστρονομική.... Στην Ελλάδα βρίσκεται?![]()
Πίσω φλας βέβαια όχι πίσω φώτα, σορρυ για την πατάτα!Το τελειότερο γαμήλιο αυτοκίνητο στον κόσμο και όχι μόνο, βέβαια! Πανέμορφη! Είναι αυθεντική, ή μετατροπή? Φαίνεται αυθεντική... ακόμα και στη λεπτομέρεια με τα πίσω φώτα εκεί που τελειώνει η κουκούλα, ίσα-ίσα που φαίνεται το χρώμιό τους... Εάν είναι αυθεντική και φαίνεται και σε πολύ καλή κατάσταση, η αξία της θα είναι αστρονομική.... Στην Ελλάδα βρίσκεται?![]()