2 πανελλήνια συνάντηση ιστoρικών Citroen. Φωτογραφίες, παραλειπόμενα

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
εχω κιαλες δεν ξερω γιατι δεν τις ανεβαζει file too big λεει αλλα οι φωτογραφιες ειναι ιδιο μεγεθος

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Επεράσαμε όμορφα...........!!!!!
Χαμένος τον τελευταίο καιρό με την δουλειά, η συνάντηση ήταν ένα καλό αγχολυτικό για μένα. Είχα παραμελήσει κ την GSA τελευταία, αλλά έστω κ την τελευταία στιγμή, η κυρία εμφανίστηκε μάχιμη (αν κ αμακιγιάριστη....).
Χάρηκα που ξανα-ειδοθήκαμε με τους περισσότερους, αν κ δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε, ήρθα κ εγώ ψιλοαργά.......Γνώρισα επιτέλους κ τον Νίκο (Νικηφόρο) που μόνο διαδικτυακά είχαμε μιλήσει! Όπως κ τον φίλτατο ami8_gs_ds_bx.
Ενα βιντεάκι από μένα με όλες τις παρουσίες, να έχουνε να βλέπουν (κ να ζηλέυουν.....) κ όσοι δεν παραβρέθηκαν.
Πολύ βροχή στην αποχώρηση.......αλλά η GSA μου παληκάρι!
Άντε, σύντομα κι άλλη συνάντηση σε κλειστότερο κύκλο κ γιατί όχι κ χειμερινή εκδρομούλα!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Επεράσαμε όμορφα...........!!!!!
Χαμένος τον τελευταίο καιρό με την δουλειά, η συνάντηση ήταν ένα καλό αγχολυτικό για μένα. Είχα παραμελήσει κ την GSA τελευταία, αλλά έστω κ την τελευταία στιγμή, η κυρία εμφανίστηκε μάχιμη (αν κ αμακιγιάριστη....).
Χάρηκα που ξανα-ειδοθήκαμε με τους περισσότερους, αν κ δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε, ήρθα κ εγώ ψιλοαργά.......Γνώρισα επιτέλους κ τον Νίκο (Νικηφόρο) που μόνο διαδικτυακά είχαμε μιλήσει! Όπως κ τον φίλτατο ami8_gs_ds_bx.
Ενα βιντεάκι από μένα με όλες τις παρουσίες, να έχουνε να βλέπουν (κ να ζηλέυουν.....) κ όσοι δεν παραβρέθηκαν.
Πολύ βροχή στην αποχώρηση.......αλλά η GSA μου παληκάρι!
Άντε, σύντομα κι άλλη συνάντηση σε κλειστότερο κύκλο κ γιατί όχι κ χειμερινή εκδρομούλα!!!
Μην χάνεσαι βρε.. Γράφε ένα γεια κάπου κάπου.. ;)

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Μην χάνεσαι βρε.. Γράφε ένα γεια κάπου κάπου.. ;)
Έχεις δίκιο Αποστόλη, κι αν δεν γράφω, να ξέρετε ότι σας διαβάζω συχνά πυκνά.

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
με 15 φίλτρα ολες καλές ειναι..
Αδικο το σχολιο σου...

Hello Χαρης συναδελφε! Εξαιρετικο video, μ εβαλες στο κλιμα!

To ΑΧ μου χε ξεφυγει! Μελος μας?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αδικο το σχολιο σου...

Hello Χαρης συναδελφε! Εξαιρετικο video, μ εβαλες στο κλιμα!

To ΑΧ μου χε ξεφυγει! Μελος μας?
Του κυρίου Ρ. (δεν γράφω όνομα για ευνόητους λόγους) που είχε την DS cabrio

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
δεν μπωρουσα να μην βαλω και τα αγαπημενα μου της εκθεσης. αυτο το cx pallas προσωπικα το θεορω το ωραιοτερο μοντελο cx που βγηκε ποτε χαζεψαperfect10. και φυσικα το GS του μιλτου :up:. αλλα και το GSA του harisman αν και ομολογω οτι απο τα GSA περισσοτερο μου αρεσε το καφε που δεν εμαθα πιανου ηταν

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
δεν μπωρουσα να μην βαλω και τα αγαπημενα μου της εκθεσης. αυτο το cx pallas προσωπικα το θεορω το ωραιοτερο μοντελο cx που βγηκε ποτε χαζεψαperfect10. και φυσικα το GS του μιλτου :up:. αλλα και το GSA του harisman αν και ομολογω οτι απο τα GSA περισσοτερο μου αρεσε το καφε που δεν εμαθα πιανου ηταν
Του κυρίου Αμούργη όπως και το cx pallas.

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
Του κυρίου Αμούργη όπως και το cx pallas.
τοτε να δοσω συγχαρητηρια στον κ. Αμούργη για το πολυ καλο γουστο και στα 2 τον οποιο και γνωρισα στην εκθεση απο το cx pallas:bow:. δυστιχως δεν ειναι γραμενος στο σαιτ μας

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
τοτε να δοσω συγχαρητηρια στον κ. Αμούργη για το πολυ καλο γουστο και στα 2 τον οποιο και γνωρισα στην εκθεση απο το cx pallas:bow:. δυστιχως δεν ειναι γραμενος στο σαιτ μας
Να σε συγχαρώ για το γούστο σου !

Last edited:
Top Bottom