Alfetta 2.0 tou 1982...

nonos

Member
Reaction score
23.809
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τα σήματα Φίατ δεν μπαίνουν σε όμορφα αυτοκίνητα :D
Καλα δες τα dino spider-coupe και τα ξαναλεμε.:D Και τοσα αλλα μεταξυ μας:D

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.848
Πόντοι
827
Για να μη παρεξηγηθώ ρε παιδιά εννοείτε ότι τα κουπέ και γενικά σπορτιφ μοντέλα της FIAT είναι πραγματικά και αντικειμενικά όμορφα. Το σχόλιο έπρεπε να το προσδιορίσω στα sedan μοντέλα της φίρμας, ήταν και είναι τα πλέον αδιάφορα. Εξαίρεση το 131, που δεν ξέρω γιατί μου αρέσει... Άβυσσος του γούστα του ανθρώπου. Να βάλουμε καλύτερα τελος στην κουβέντα γιατί ξεφύγαμε πολύ από το θέμα.

minas

Member
Reaction score
3.037
Πόντοι
747
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, κατά 99% το έχω ξαναγράψει, πιστεύω ότι κάθε παραδοσιακός σιτροενακιας είναι θαυμαστής των Afla Romeo. Φαντάζομαι ότι ισχύει και για του αλφιστες
To σχολιο αυτο μου θυμισε μια κουβεντα που ειχα καποτε με τον παππου μου.Ο παππους μου δεν εχει οδηγησει ποτε,ουτε ενδιαφερθηκε να μαθει,ουτε ειχε ποτε αυτοκινητο(και συνεπως η σχεση του με την αυτοκινηση ειναι περιορισμενη).Μια μερα λοιπον,τον ρωτησα τι αυτοκινητο θα ηθελε να εχει,αν οδηγουσε.

Προς μεγαλη μου εκπληξη,μου απαντησε οτι θα ηθελε ειτε citroen,ειτε alfa romeo....

Kαι αφου με απορια τον ρωτησα το γιατι,μου απαντησε οτι τα μεν citroen του αρεσαν γιατι ηταν ανετα και εκανε ωραιο ταξιδι,ενω τα δε alfa romeo του αρεσαν λογω σχεδιασμου.
Τελικα οι βασικες αρχες της αυτοκινησης συγκινουν τους παντες,ακομα και τους πλεον αδαεις..:)

Top Bottom