- Reaction score
- 24.407
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Απλα να μην ειναι βραδυ...
Που θα το περάσεις?παιδια φωτογραφίες δύσκολο, μπορώ να βγάζω μόνο όταν έχω παρέα...
το κινητό μου, είναι με καρμπιρατέρ και πλήκτρα, και δεν έχει φωτογραφική....
Κομουνιστής εισαι?παιδια φωτογραφίες δύσκολο, μπορώ να βγάζω μόνο όταν έχω παρέα...
το κινητό μου, είναι με καρμπιρατέρ και πλήκτρα, και δεν έχει φωτογραφική....

Έχω και DSMιλάς εσύ με το 2cv !

Εντυπώσεις από το ταξίδι?
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!Η ηχομόνωση από ότι είδες δεν είναι κάτι!!στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε δρόμους στο βουνό με στροφές, το αυτοκίνητο είναι ποίημα.
Ισως το καλυτερο αυτοκίνητο που εχω οδηγησει για τετοιους δρόμους.
Και σε αντίθεση με την CX, δεν προκαλει μαλ ντε μερ στους επιβάτες. Οι κλίσεις έιναι πολύ πιο περιορισμένες στις στροφές από την CX και το κρατημα καλλίτερο από τα περισσότερα σύγχρονα που έχω οδηγησει.
Στους αυτικινητοδρόμους, από τα 110-120 του λείπει η ηχομόνωση. Φανταζομαι στις ακρινότερες εκδόσεις είναιαρκετά βελτιωμενη. Από σταθερότητα πολύ καλό.
Πολύ σημαντική πληροφορία για όλους μας! Αλλά νομίζω ότι δεν είναι στα Τρίκαλα Κορινθίας, αλλά στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, η πιο πάνω φωτογραφία είναι από το Περτούλι, έτσι δεν είναι?Αγαπητέ Νίκο
Εάν είσαι στο οροπέδιο της Ζήρειας κατέβα από το πίσω μέρος και ψάξε χωριό Καρυά..
Ένα χωριό χωρίς κατοίκους με μια ταβέρνα ποίημα....
Αυτα...
Απλός να συνδράμο στο tour.. Nothing else..
ειμαι πιο βορεια! Θεσσαλία, όρια με ήπειρο. Ευχαριστώ παντωςΑγαπητέ Νίκο
Εάν είσαι στο οροπέδιο της Ζήρειας κατέβα από το πίσω μέρος και ψάξε χωριό Καρυά..
Ένα χωριό χωρίς κατοίκους με μια ταβέρνα ποίημα....
Αυτα...
Απλός να συνδράμο στο tour.. Nothing else..