Με τη μεγάλη τη σύριγγα των 50ml το βγάζω κι εγώ όποτε χρειαστεί, οπότε καλά είσαι όσον αφορά το να βγάλεις.
Προτείνω (όπως σκοπεύεις άλλωστε...) η αφαίρεση να γίνει με το αυτοκίνητο στην τέρμα πάνω σκάλα και να δουλεύει
και ο δείκτης δεν είναι ανάγκη να βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στις δυο γραμμές.
Μπορεί να βρίσκεται και στην επάνω γραμμή, και στην κάτω γραμμή, ή σε οποιαδήποτε θέση ανάμεσα, π.χ. στο 3/4.
Είναι όπως ο δείκτης λαδιού του κινητήρα: να μην κατέβει κάτω από την ελάχιστη στάθμη, και να μην ανέβει πάνω από την μέγιστη.
Οτιδήποτε ενδιάμεσο είναι μια χαρά. Ειδικά στο δικό σου που....αν έχασε υγρό και σου'βγαλε το λαμπάκι, κάπου υπάρχει διαρροή,
οπότε θα ξαναπέσει.
Μια ωραία πατέντα που έκανα εγώ, και την προτείνω, είναι:
αφού έλεγξα τη στάθμη και φρόντισα να είναι το καπελάκι στη σωστή θέση,
κατέβασα τ'αυτοκίνητο στην νορμάλ σκάλα, και εκεί που σταθεροποιήθηκε το καπελάκι, πήρα το μαύρο μαρκαδόρο
κι έκανα μια γραμμούλα στο γυαλί του δείκτη, ώστε να μη χρειάζεται συνέχεια να το σηκώνω για να δω που βρίσκεται.
Και δουλεύει. Όταν δεν υπάρχουν διαρροές, η στάθμη δεν πέφτει, το καπελάκι μένει σταθερά στο σημείο που τράβηξα τη γραμμή.
Με τόσες επεμβάσεις που έχω κάνει, και έχει σταματήσει διαρροές από πολλά και διάφορα σημεία,
αποκαλύφθηκε και η διαρροή στην δαγκάνα του φρένου μπροστά, οπότε και διορθώθηκε κι αυτή,
αλλά η απώλεια υγρού έγινε εμφανής από το σημαδάκι που τράβηξα στον δείκτη. Με μια ματιά φαίνεται αν βρίσκεται στη σωστή θέση ή όχι.
Αν δεις ότι κατεβαίνει, καταλαβαίνεις, κάτι γίνεται. Θα δεις, είναι πολύ χρήσιμο.
Όσο για την αλλαγή του LHM και φίλτρου κλπ, μη μπαίνεις ακόμα σε τέτοιο κόπο. Καλύτερα το καλοκαίρι θα πρότεινα για να μη τρως κρύο.
Και από μαστόρους, μη πολυεμπιστεύεσαι. Μόνο ότι φτιάξεις μόνος σου θα κρατήσει για πάντα και δε θα πονοκεφαλιάζεις.
Όπως λέει κι ο άλλος φίλος, δε θα χρειαστεί να ακυρώνεις ξενοδοχεία....

Όπως λένε και οι άλλοι, αλλά και ο Eric εδώ:
κανείς δεν νοιάζεται για την περιουσία σου, περισσότερο από σένα.