- Reaction score
- 18.265
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse
Tώρα που πήρα την άνεση, μου ρχεται ν αρχίσω να ΄ψαχνω για την δεύτερη πιο αγαπημένη μου Σιτροέν, καμιά καλή SM...
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μην το σκέφτεσαι καθόλου. Αν και πλέον έχουν ξεφύγει οι τιμές Νίκο..Tώρα που πήρα την άνεση, μου ρχεται ν αρχίσω να ΄ψαχνω για την δεύτερη πιο αγαπημένη μου Σιτροέν, καμιά καλή SM...

συμφωνω 1000% CX χωρις ανεση και κλισεις στις στροφες ..........δεν είναι CXμπα, μ αρέσουν αυτές που έχει. τεαιριάζουν καλλίτερα σε μια πρεστίζ

ε,οταν ήμουν παιδί είχε μια Πρεστίζ ο γονιός (δούλευε Στρασβούργο) κι έχω συνηθίσει στο μάτι την σιλουέτα της Πρεστίζ σαν την σωστή CX.Τα δα ολα...
Καλοριζικη και αναμενουμε να τη δουμε απο κοντα..
Γνησια Τ2 μη prestige η δικια μου επιλογη.. 2400 gti ή pallas πρωτη σειρα..
Βασικα μια 2000 super του '75 να ναι παλι υπογλωσσια θα χρειαστω..![]()
Βεβαίως είναι στα σχέδια. Αρχές Ιουνίου θα είμαι στην Αυστρία για τον επαναπατρισμό του μωρού.. Όταν θα πλησιάζει ο καιρός θα φτιάξω ένα θέμα στο οποίο θα βάζω φωτογραφίες και πληροφορίες από το όλο προτζεκτΤελεια η κουκλαρα!!!!.......θελει μια ICCCR 2016 και εστρωσε....να τους παρουμε
και κανενα κυπελακι στα καλλιστεία!!.......
.......το FORUM να κανονισει κανενα καφε μολις ερθει η DS να τις δουμε από κοντα!!!!
KΑΛΟΤΑΞΙΔΙ!!!

Χμ... Ωραία ιδέα μου έδωσες.. Με μια ip camera.. Θα το κάνωΤο gps να μην ξεχασεις..και το live streaming..απο το κινητο...![]()

Hmmm, ta sinithes, na kitas stathmi, ladiou ke nerou, ke LHM, an ine automatic na echis to nou sou ke sto ATF (automatic transmission fluid).α, και σε ποια θέση της ανάρτησης να το έχω παρκαρισμένο;
Θερμά συγχαρητήρια. Ανήκεις και επίσημα πλέον στο κλαμπ των λίγων και εκλεκτών. Να είσαι καλά και να την χαίρεσαιTην έφερα Ελλάδα την CΧ.

Γιατί? Αφού έτσι και αλλιώς δεν πέφτουν από μόνες τους και η CX αλλά και οι DS μετά από ώρα?eno tis DS tis richno sto patoma
Afta ine secrets of the trade...den katalabenoune i mbebides apo afta...Θερμά συγχαρητήρια. Ανήκεις και επίσημα πλέον στο κλαμπ των λίγων και εκλεκτών. Να είσαι καλά και να την χαίρεσαι
Φωτογραφίες δεν βλέπω όμως και στεναχωριέμαι. Μην μου πεις ότι έχει στην πρώτη σελίδα, τις είδαμε αυτές θέλουμε άλλες.
...ahhhhh kita pios milai gia foto...akoma mas chrostas file...
Γιατί? Αφού έτσι και αλλιώς δεν πέφτουν από μόνες τους και η CX αλλά και οι DS μετά από ώρα?

Hmmm, ta sinithes, na kitas stathmi, ladiou ke nerou, ke LHM, an ine automatic na echis to nou sou ke sto ATF (automatic transmission fluid).
Ladi kathe 5000km ke kathe 10.000km ladi ke filtro ladiou...kata ta alla enjoy...
Ah ne tis CX tis parkaro se position ride eno tis DS tis richno sto patoma...
Hmmm, ta sinithes, na kitas stathmi, ladiou ke nerou, ke LHM, an ine automatic na echis to nou sou ke sto ATF (automatic transmission fluid).
Ladi kathe 5000km ke kathe 10.000km ladi ke filtro ladiou...kata ta alla enjoy...
Ah ne tis CX tis parkaro se position ride eno tis DS tis richno sto patoma...