- Reaction score
- 23.893
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πραγματικα οσο μπορω να δω απο τις φωτογραφιες φαινεται απιστευτη δουλεια!
Δεν φαίνεται καν ότι έγινε η οποιαδήποτε παρέμβαση. ΚαλορίζικοΗ δουλια που εγινε στο καθισμα ειναι πανω απο τις προσδοκιες που ειχα ειδικα οσον αφορα την ομοιογενεια
Η βαση ειναι το παλιο δερμαμ και η πλατη το καινουριο, εγινε φοβερη δουλεια
ναι ηταν πολυ πανω απο τις προσδοκιες μου το αποτελεσμα. Να καταλαβεις καποιοι μου ελεγαν να κανω και του συνοδηγου (που ηταν αψογο) μονο και μονο να μην φαινεται η διαφορα.Δεν φαίνεται καν ότι έγινε η οποιαδήποτε παρέμβαση. Καλορίζικο
Καλλίτερα απ' όσο το περίμενα. Φτηνά την καλήδουλειά στο δέρμα δεν την λες ποτέ βέβαια....Σου πήρε πολλά αν επιτρέπεται να ρωτήσω?

εχω βελτιωθει, Προ κοβιντ δεν ειχα καν σμαρτφον.Τουλαχιστον στην ελεεινή φωτογραφία που ανέβασες δεν φαίνεται διαφορά
Γιατρός με τέτοιο κινητό έλεος![]()
Δεν θα ζούμε αν σκάσουν 2-3εχω βελτιωθει, Προ κοβιντ δεν ειχα καν σμαρτφον.
΄Με αλλα 2-3 κυματα σας εχω φτασει

Μόνο η CX θα μπορούσε να συμπληρώσει αυτήν την εικόνα!
Στο σπίτι μου είναιΜόνο η CX θα μπορούσε να συμπληρώσει αυτήν την εικόνα!
Ανοιξη ...πραγματικη...Μόνο η CX θα μπορούσε να συμπληρώσει αυτήν την εικόνα!
συνήθως έχει απαίσιο καιρό. Αλλά όλη αυτή η βδομάδα θα είναι καταπληκτικήΑνοιξη ...πραγματικη...
Το σπίτι σου είναι;Στο σπίτι μου είναι

Σε εσάς έχει άνοιξη και εδώ κοντεύει τώρα δύο εβδομάδες με κρύο της αρκούδας και χιόνι. Με λίγα διαλείμματα δύο τριών ημερών, που μη φανταστείς κάτι τρομερό. Επιπλέον δύο συνεχόμενα ΣΚ να μη μπορείς να βγεις ούτε μια βόλτα με τα πόδια.συνήθως έχει απαίσιο καιρό. Αλλά όλη αυτή η βδομάδα θα είναι καταπληκτική
Το σπίτι σου είναι;
Είναι χάλια, παλιό, όλο πέτρα.... μπλιαχ
Ξέρεις... σαν αυτό που λέμε για ένα καλό τραπέζι:
Τι να το κάνεις; Το κρασί ήταν παλιό, το χαβιάρι ήταν μαύρο, ο αστακός ήταν ψόφιος![]()