HARRIS YPSILANTIS
Member
ναι ναι. και γω σε κλειστο γκαραζ το εχω παντα.μονο οταν παω δουλεια και βολτεσ το εχω εξω. το γκαραζ προστατευει..Το χειμώνα έχει πολύ πάγο και χιόνι και τα προστατεύει σε γκαράζ..![]()
ναι ναι. και γω σε κλειστο γκαραζ το εχω παντα.μονο οταν παω δουλεια και βολτεσ το εχω εξω. το γκαραζ προστατευει..Το χειμώνα έχει πολύ πάγο και χιόνι και τα προστατεύει σε γκαράζ..![]()
To krio ke o pagos den ine to problima...pio poli to alati pou richnune ston dromo na min pagoni...prokali poli skuria ke ine amartia pleon na ektithunte afta ta diamandia.ναι εχεισ δικιο δεν το ειχα προσεξει
συμφωνω ειναι διαμαντια αυτα τα αυτοκινητα. εγω το κυκλοφορω καθε μερα. δενμπορω να οδηγησω αλλο αυτοκινητο πια.σοβαρα!!. το χειμωνα προσεχω ιδιαιτερα με τα αλατια και το πλενω που και που κατα τη διαρκεια του χειμωνα απο κατω στο σασι..ολο λεω καμια μερα να παρω και το lancia y που εχω αλλα το παραταω και ξαναπαιρνω το 2cv ειναι τρελλα...To krio ke o pagos den ine to problima...pio poli to alati pou richnune ston dromo na min pagoni...prokali poli skuria ke ine amartia pleon na ektithunte afta ta diamandia.
Pantos otan akoma kikloforusa chimona me 2CV itane poli kalo sto chioni ke ston pago ke den kollage pote!

αρχιζει να μου αρεσει επικινδυνα μετα την ds δεν νομιζω να κρατηθω παιδια θα παρω και dyane!!Ένα Dyane ασορτί με τις μαργαρίτες
![]()