- Reaction score
- 18.221
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse
Πορτογαλικό σωστά ;
Πορτογαλικό σωστά ;
Στον πατερα μου ειχε πει ο Συγγελιδης οτι ηταν απο τα τελευταια Γαλλικα.1989 αγορασμένο λέει στο αρχικό ποστ οπότε ναι..
Ενδιαφέρον , άρα είχε προγενέστερη ημερομηνία κατασκευής ;Στον πατερα μου ειχε πει ο Συγγελιδης οτι ηταν απο τα τελευταια Γαλλικα.
Εως ποιο έτος κατασκευαζονταν στη Γαλλια?Ενδιαφέρον , άρα είχε προγενέστερη ημερομηνία κατασκευής ;
Ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω και τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω.@RiRiIII Βάσει του νούμερο orga 4386
Το 2cv σου φτιάχτηκε στις 11 Νοεμβρίου 1988
Φυσικά κ το ΑM = anne' modele 89 είναι η χρονιά!
Εκεί κοντά πρέπει να υπάρχουν κ άλλοι κωδικοί κάποιο για τους κωδικούς χρωμάτων κ κάποιο αλλο για το εργωστασιο κατασκευής, είσαι τυχερός που τα έχεις ακόμη...μη τα σβήσεις ποτέ είναι η ταυτότητα του αυτοκινήτου κατά κάποιο τρόπο.
Σωστα ΝικολαΠορτογαλικό σωστά ;

Το 2cv ηταν ακριβοτερο απο ενα καινουριο yugo...Πολυ ενδιαφερον..Μολις βρηκα τα χαρτια. Παραγγελια 23/12/1988. Παράδοση 10/01/1989. Τιμή: 1.325.000 δρχ.

Έκανε όσο ένα Αxel 11 το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση!Το 2cv ηταν ακριβοτερο απο ενα καινουριο yugo...Πολυ ενδιαφερον..![]()
ηταν ακριβως η πρωτη συγκριση που εκανα ψαχνοντας σαν παιδι τον τιμοκαταλογο των 4Τ του 1988 !!Το 2cv ηταν ακριβοτερο απο ενα καινουριο yugo...Πολυ ενδιαφερον..![]()