Triumph sports club Greece

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Το πράσινο Spitfire 1ης γενιάς στο British Racing Green με το hardtop... Απίστευτο, για εμένα το καλύτερο από όλα αυτά. Τα αγαπημένα μου Triumph εμένα προσωπικά είναι τα GT6 (MkII κατά προτίμηση), Spitfire, TR5, TR6 & Stag! Top 3: Stag, GT6 MkII, TR5!

Και το MGA πολύ ωραίο (όπως θα προσέξετε πρόκειται για ένα Twin Cam!). Τα Triumph που προανέφερα είναι κατά τη γνώμη μου πανέμορφα διότι έχουν έναν κοινό σχεδιαστή: τον υπέροχο Giovanni Michelotti! Έναν από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών...

Last edited:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Το καλύτερο δεν μας έδειξες εκτός και αν πηγές με το Πικάσο cigara
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω με τη CX, όχι για να κάνω αντιπερισπασμό στη λέσχη (μακριά από εμένα τέτοιου είδους επιδείξεις!), αλλά γιατί απλώς είναι η 2η Κυριακή και σήμερα αποτέλεσε το οικογενειακό μου αυτοκίνητο! Παρεμπιπτόντως, την είδαν οι υπεύθυνοι που είχα παρκάρει λίγο πιο κάτω και νόμιζαν ότι συμμετείχα και εγώ (δεχόντουσαν και άλλα αυτοκίνητα γενικά, όπως το Audi και η Giulietta των φωτογραφιών). Έκατσα, όμως, μόλις 20 λεπτά και έφυγα λόγω υποχρεώσεων, για άλλη μια φορά πολύ νωρίς. Δεν έβαλα φωτογραφία της CX για να μη βγω offtopic2!

nonos

Member
Reaction score
24.393
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το πράσινο audi πιθανά είναι ενός από τα πρώτα μέλη μέλη του my2cv.
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!

Top Bottom