Video GS - GSA

Reaction score
18.269
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
το ιδιο αυτοκινητο μάλιστα, καλογυαλισμένο βρέθηκε και στο σιτρομομπίλ

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
το ιδιο αυτοκινητο μάλιστα, καλογυαλισμένο βρέθηκε και στο σιτρομομπίλ

Δεν είναι από τα καλύτερα χρώματα της GS!! Θεωρώ ότι τα μεταλλικά της χρώματα είναι τα καλύτερα!!

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το κοκκινο κι εμενα δε με τρελαινε σε Gs αλλα μπλε και κιτρινο μη μεταλλικα ειναι :love:

Demetris

Member
Reaction score
1.182
Πόντοι
437
Ο δάσκαλός μου στην 5η δημοτικού είχε μια GS ακριβώς σε αυτό το χρώμα. Θυμάμαι τον ήχο του κινητήρα (ήταν ακόμα η εποχή που κάθε αυτοκίνητο είχε το δικό του ήχο), την αναμονή για να σηκωθεί η ανάρτηση, αλλά και πόσο δυσκολευόταν να βγάλει από τον χώρο αποσκευών τα δέματα με τα βιβλία. Καλή του ώρα...

Reaction score
18.269
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Η γνωστή GS που είναι προς πώληση στο Chevronic. Όπως βρέθηκε και μετά την αναπαλαίωση:

to aftokinito einai poli oreo.

Alla sto chévronics den exo poli ebistosini.

Ta antallaktika ta dinoun se times aparadektes, kai malista xoris tin poiotita tou CXBasis.

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Τα δύο μεγάλα μου ερωτήματα...
  1. Γιατί όλα τα αυτοκίνητα δε μπόρεσαν αυτό να το κατορθώσουν ένω έχουν περασει 68 χρόνια
  2. Γιατί ενώ είχαμε δεν έχουμε πολιτική υπερηχητική αεροπορία...

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.938
Πόντοι
827
Τα δύο μεγάλα μου ερωτήματα...
  1. Γιατί όλα τα αυτοκίνητα δε μπόρεσαν αυτό να το κατορθώσουν ένω έχουν περασει 68 χρόνια
  2. Γιατί ενώ είχαμε δεν έχουμε πολιτική υπερηχητική αεροπορία...
Για το πρώτο δεν έχω την απάντηση.
Για το δεύτερο η απάντηση είναι στην οικονομία. Αν για την ίδια απόσταση θέλεις να υπερδιπλάσια έξοδα για να κάνεις την απόσταση στο μισό χρόνο, τότε ας πληρώσεις το υποδεκαπλάσιο για τον διπλάσιο χρόνο. Επιπλέον θα χρειαστούν έξοδα υποδομών σε χιλιάδες αεροδρόμια που δεν υπάρχει κάποιος να επενδύσει. Αν ήταν να γίνει κάτι θα γινόταν πριν την κρίση του '73. Μετά αντίο ζωή.
Η μόνη περίπτωση να ελπίζεις είναι να γίνει χρήση πυρηνικής ενέργειας για την κίνηση υπερηχητικών το οποίο δεν βλέπω να παίζει.
Ίσως και για το πρώτο το θέμα να είναι πάλι η οικονομία, αλλά δεν έχω το σχήμα στο μυαλό μου για να στο περιγράψω.

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εγώ νομίζω οτι πλέον με την υποχρέωση για ποσοστό βιοκαυσιμου και τη δυνατότητα για composite ελαφρύτερες ατρακτους κάτι θα δούμε σχετικά σύντομα (10 και 20 χρόνια είναι σύντομα μέσα στην ιστορία) . Μιλάμε για τρελό πισωγυρισμα ακόμα και σε αυτούς τους 3-4 προορισμούς που υπήρχε η δυνατότητα. Θα μου πεις εδώ έγινε παύση παραγωγής του Α380.. Αλλά είναι το παραπάνω που μου δίνει ελπίδες

Top Bottom