- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Αυτή η εξτρα λαμαρίνα μπήκε γιατί στο τέλος της επισκευής του σασί, η επάνω λαμαρίνα του αποδείχτηκε οτι έχει μεγαλύτερη σαπίλα και στο σημείο που ενώνεται με τη καινούρια λαμαρίνα τού Fransoize, παρότι την έκλεισα και με σφραγιστικό αρμών, δεν με ικανοποίησε. Σκέφτηκα οτι με το καιρό το βάρος των επιβατών θα την χαλούσε στο σημείο του ενώματος. "Ετσι έβαλα αυτή την λαμαρίνα για να καλύψει μεχρι εκείνο το σημείο.@maxtsif να σε ρωτήσω, η επιπλέον λαμαρίνα που εβαψες ανάμεσα στα μπροστινά πατώματα τι ακριβως είναι?
Μη ξεχάσεις να βάλεις τα "αφρόλεξ" τσιμουχακια ανάμεσα στο σασι κ την καμπινα...Ευχαριστώ για την ερώτηση. Αυτή η εξτρα λαμαρίνα μπήκε γιατί στο τέλος της επισκευής του σασί, η επάνω λαμαρίνα του αποδείχτηκε οτι έχει μεγαλύτερη σαπίλα και στο σημείο που ενώνεται με τη καινούρια λαμαρίνα τού Fransoize, παρότι την έκλεισα και με σφραγιστικό αρμών, δεν με ικανοποίησε. Σκέφτηκα οτι με το καιρό το βάρος των επιβατών θα την χαλούσε στο σημείο του ενώματος. "Ετσι έβαλα αυτή την λαμαρίνα για να καλύψει μεχρι εκείνο το σημείο.
View attachment 32854
Ευχαριστώ για το "tip"΄με τις τρύπες, θα το κάνω. Το ταμπελάκι δεν βάφτηκε, είναι καλυμμένο με χαρτοταινία, τη βγάζω και είναι ΟΚ. 'Αλλα στοιχεια δε φαινόταν γραμμένα πάνω στη καμπίνα.Μια συμβουλή, εάν θες να μην "μπαζει" η έστω να περιορίσεις τα νερά να μπουν, μη ξεχάσεις πριν βάλεις το παρμπριζ να βάλεις μια μονωτική ταινει στις τρύπες κ απο τις δυο μεριες , τελος εγώ θα έξυνα κ το ταμπελακι με μια παλιά οδοντοβουρτζα σιγά σιγά...να φυγει το χρωμα κ για να φαίνονται τα νούμερα...εκεί πιο πάνω είχε λογικά κ κάποια άλλα στοιχεία σε μαύρη στάμπα όπως χρονολογία παραγωγής , κωδικό χρώματος, στα πιο παλιά είχε σιδερένιο κυκλικό σιδεράκια...
View attachment 32855
Δεν έχω ιδέα τι ειναι αυτό....Τα "αφρόλεξ" τσιμουχάκια να είναι κλειστού cell.
Μη ξεχνάς και τους αποστάτες:
View attachment 32856
l for sealing of body parts, 10 metres long, 50 mm wide. This grease tape is also very well suitable fo (franzose.de) .....ειναι το παρέμβυσμα, μεταξύ καμπίνας και σασί, στο περιμετρικό σημείο της ένωσής τους.Δεν έχω ιδέα τι ειναι αυτό....

Καλησπερα σαςΓια τη ταινία το κατάλαβα. Εχω πάρει ήδη γρασοταινία.
Απόστάτες τέτοιους δεν εχει στο δικό μου !
Ωραία πράγματα βλέπω.

Πόσο έβαλες? 200ml νομίζω σε κάθε οπή είναι καλά.
To τελείωσα το μπουκάλι, 250ml σε κάθε πλευρά. Και με μεγάλη σύριγγα, δε το περίμενα να πέσει με τη βαρύτητα, το έσπρωξα μέσα 50-50ml οπότε μου πήρε μόνο λίγα λεπτά.Πόσο έβαλες? 200ml νομίζω σε κάθε οπή είναι καλά.
Επίσης στη συνέχεια μπορείς να περιστρέψεις τους κυλίνδρους ώστε να πάει παντού.
Το μπουκάλι, τουλάχιστον αυτο που πήρα εγώ, ήντανε 1 λίτρο. Οπότε, μισό λίτρο ανα μπουκάλα, και φυσικά, περιστρεφω και τις μπουκαλες για να παένει παντού.To τελείωσα το μπουκάλι, 250ml σε κάθε πλευρά. Και με μεγάλη σύριγγα, δε το περίμενα να πέσει με τη βαρύτητα, το έσπρωξα μέσα 50-50ml οπότε μου πήρε μόνο λίγα λεπτά.