Oχι!! Ευχαριστώ που μου το λες, αλλά εξηγησέ το μου λιγο αναλυτικότερα γιατι δε το κατάλαβα!Και μιας και είμαστε στις αναρτήσεις, άφησες τα 2mm κενό μεταξύ του πίσω λάστιχου της κάθε μπουκάλας και του σωλήνα με σπείρωμα?View attachment 32954
OK, νομίζω το κατάλαβα και θα το κάνω. Ευχαριστώ και πάλι.Πρόκειται για λεπτομέρεια που όμως ναι κάνει διαφορά στην άνεση.
+ η ορθή τοποθέτηση των αμορτισέρ.
Είναι από το κλασικό εγχειρίδιο:
View attachment 32966
Αλλά και εδώ (σελ. pdf104-107):
Repair Manual No. 8161.pdf (citroenklubben.com)

Ωχ, δικιο έχεις, τα αλλάζω!Πολύ ωραίο, ο Μοχλός των φώτων πάει δεξιά, κ εκεί που τον έχεις πάει τον φλας...κ το μπουτον από τα τεσσερα αλαρμ είναι ανάποδα, απλά το γυρνάς, εύγε παντως, κ δεξιά στο ταμπλό πάνω από τα δύο κουμπιά στο στη στρογγυλή βαση κουμπώνει ένα "ματσούκι" σαν στυλό για σινιαλο φώτων, γερμανική προδιαγραφή.. ήταν

Σπρέι επαφών το κόκκινο με το λάδι τα διορθώνει όλαΜπουτόν μίζας. O κανονικός διακόπτης δεν δούλευε, και είναι ακριβός, μέχρι να βρεθεί κανένας φτηνότερα, πηρα αυτό απο τον fransoze.
![]()
Τον έλυσες ? Εχει ένα βαρελάκι και την ολισθαίνουσα διάταξη. Και εμένα είχε κολλήσει, το έλυσα, ( διέλυσα μάλλον ) και με το καθάρισμα επανήλθε.Μπουτόν μίζας. O κανονικός διακόπτης δεν δούλευε, και είναι ακριβός, μέχρι να βρεθεί κανένας φτηνότερα, πηρα αυτό απο τον fransoze.
![]()
Πολύ ωραίο, ο Μοχλός των φώτων πάει δεξιά, κ εκεί που τον έχεις πάει τον φλας...κ το μπουτον από τα τεσσερα αλαρμ είναι ανάποδα, απλά το γυρνάς, εύγε παντως, κ δεξιά στο ταμπλό πάνω από τα δύο κουμπιά στο στη στρογγυλή βαση κουμπώνει ένα "ματσούκι" σαν στυλό για σινιαλο φώτων, γερμανική προδιαγραφή.. ήταν