- Reaction score
- 28.556
- Πόντοι
- 1.607
Να κανεις ενα check το δυναμο Αποστολε .. @Pierre Boulanger
Να κανεις ενα check το δυναμο Αποστολε .. @Pierre Boulanger
Ναι φίλε μου το έχω σκοπόΝα κανεις ενα check το δυναμο Αποστολε .. @Pierre Boulanger

Ναι! Το αγωνιστικό Saxo VTS 16v του Κυρ Βασίλη και του γιου του.....μόλις κερδίσω το λαχείο, θα πάω και εγώ εκεί.
Μπροστά από το γκρι, είναι κάποιο αγωνιστικό ?

Απόστολε, έχω αρρωστήσει με την πράσινη GSA που ήλθε οδικώς από το Βέλγιο και την έχει απέξω! Κατηφορίζω τις τελευταίες ημέρες τη Γαλατσίου και μειώνω ταχύτητα για να τη δω, κάθε φορά που περνάω (φαίνεται από το παράθυρο στο βάθος). Και τι δε θα έδινα να την οδηγήσω, ή μία οποιαδήποτε GS/GSA, το αυτοκίνητο με το οποίο μεγάλωσα...
Δες τα πμ Nikola ..Απόστολε, έχω αρρωστήσει με την πράσινη GSA που ήλθε οδικώς από το Βέλγιο και την έχει απέξω! Κατηφορίζω τις τελευταίες ημέρες τη Γαλατσίου και μειώνω ταχύτητα για να τη δω, κάθε φορά που περνάω (φαίνεται από το παράθυρο στο βάθος). Και τι δε θα έδινα να την οδηγήσω, ή μία οποιαδήποτε GS/GSA, το αυτοκίνητο με το οποίο μεγάλωσα...
για το αλυσοπροιονο να φανταστω εννοεις

Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο!....αφεντικό, στις 4700 τερματίζει, ή το κράταγες ?
Το λάδι, χαμηλά δεν είναι ? Του φόραγες "μάσκα" ?
Χρόνια πολλά με υγεια και καλά χιλιόμετρα. Και ρύθμισε τον αυτόματο- δίνει πολλά αν ισχύει το 14,4.
Και κάνε αναφορά / ανάλυση της 123 με τα reports.
Υ.Γ. Ζ Η Λ Ε Υ Ω !

Σ ευχαριστώ πολύ! Ορεινή Χαλκιδική ήμουν!Κώστα που είσαι; Τέλειες φωτογραφίες!
Πάτησα και εγώ προχθές 110 στο ίσιο μετά την Βέροια , έχει γέλιο πως κοιτάνε οι υπόλοιποι οδηγοί.![]()