- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Και οδήγησα για πρώτη φορά 2cv x2 φορές...
Ωραίο είναι ..
Σκέφτομαι. να πάρω ένα..

Ωραίο είναι ..

Σκέφτομαι. να πάρω ένα..

Budget? Στα πόσα λεφτα?Και οδήγησα για πρώτη φορά 2cv x2 φορές...
Ωραίο είναι ..
Σκέφτομαι. να πάρω ένα..![]()
Θέλω ένα φτηνό αλλά καλό τέλειο..Budget? Στα πόσα λεφτα?
Θέλω ένα φτηνό αλλά καλό τέλειο..
Να μην δώσω πάνω από 1000 και να είναι αντίκα...

Αυτό καρδιά μου είναι ακριβό και γνήσιο..
Ρε βάζε φωτό...

..

Είσαι πιο γραφικός και από το Πηλίορε τι κάνει η Go pro
![]()

Εκεί αγόρι μου ερωτεύεσαι....Είσαι πιο γραφικός και από το Πηλίο![]()

Βρωμισε (με την καλή έννοια) ο τόπος με 2cv.Απο τον χθεσινό καφέ...καταφερα κ εβαλα κ ενα panel μπροστινό...
![]()
![]()

είδη έχουν αρχίσει να εμφανίζουν προβλήματα από το καθισιό!!!! Δεν το ρισκάρω για κανένα λόγο!!!Eλπίζω Γιάννη να περάσατε καλά. Με προκαλούσε, ήταν στις γειτονιές μου, το σκεπτόμουν μέχρι τελευταία στιγμή,
αλλά τελικά δε μου πήγαινε η καρδιά να έλθω (λόγω των πρόσφατων εξελίξεων)...
Θα ευχαριστήθηκες και την CXάρα οδήγηση...
Από τα κλασικά, που όσο και όμορφα να είναι να τα κοιτάς, πρέπει να τα οδηγήσεις για να τα ευχαριστηθείς!

Ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ ! Και θα ήθελα να συγχαρώ εδώ την ΟΡΚΑ γιατί με αυτές τις εκδρομές σε αυτό το κόστος δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της και όχι μόνο μέσα σε αυτή τη περίοδο του κατάπτιστου ΦΕΚ να βγάλει τα αυτοκίνητα του !!Eλπίζω Γιάννη να περάσατε καλά. Με προκαλούσε, ήταν στις γειτονιές μου, το σκεπτόμουν μέχρι τελευταία στιγμή,
αλλά τελικά δε μου πήγαινε η καρδιά να έλθω (λόγω των πρόσφατων εξελίξεων)...
Ακριβώς! Και εμένα το ίδιο, από την ακινησία, η γνωστή διαρροή LHM... Αυτές οι "μικροβλάβες" έγιναν εξ' αιτίας τους. Θα μας τις πληρώσουν εκείνοι?!είδη έχουν αρχίσει να εμφανίζουν προβλήματα από το καθισιό!!!! Δεν το ρισκάρω για κανένα λόγο!!!
Βέβαια θα μας τις πληρώσουν!!! Και μετά ξυπνήσαμε...Ακριβώς! Και εμένα το ίδιο, από την ακινησία, η γνωστή διαρροή LHM... Αυτές οι "μικροβλάβες" έγιναν εξ' αιτίας τους. Θα μας τις πληρώσουν εκείνοι?!