Γιατί από ένα σημείο και μετά, αυτού του είδους τα καντράν είχαν ζυγούς αριθμούς, ενώ το δικό σου έχει μονούς, που ήταν σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του '70.
Γιατί από ένα σημείο και μετά, αυτού του είδους τα καντράν είχαν ζυγούς αριθμούς, ενώ το δικό σου έχει μονούς, που ήταν σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του '70.
Ωραία παρατήρηση Τάσο!Γιατί από ένα σημείο και μετά, αυτού του είδους τα καντράν είχαν ζυγούς αριθμούς, ενώ το δικό σου έχει μονούς, που ήταν σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του '70.

σε σχέση με αυτό με τους ζυγούς..
Και εμένα έτσι είναι φίλε !!! Μου αρέσει και εμένα πιο πολύ !!!Ωραία παρατήρηση Τάσο!
Αυτό που έχω με τους μονούς αριθμούς μου άρεσει πιο πολύ,άσε που δειχνει και 10χλμ παραπάνω τελική ...σε σχέση με αυτό με τους ζυγούς..
![]()

Εγώ σε πέτυχα χθες το πρωί που έστριβες απέναντι από το δικαστικό.

Πολύ ωραία φωτογραφία

Αντε σε λίγο καιρό και μπλε το 2cvaki μου !! Τέλη Αυγούστου θα κατέβω Αθήνα και μετα Λουτράκι και πρέπει να είναι άψογο !!Πολύ ωραία φωτογραφία![]()
απο μερες θελω να πω οτι αυτη η φωτο ειναι πολυ καλη για προσπεκτ...τοσο καθαρη τοσο ωραια τοσο ζωντανη...και το κυριοτερο ειναι στην καθημερινοτητα κατι που για μενα λεει πολλα σε ενα προσπεκτΚάθε μέρα μαζί , αξία ανεκτίμητη !!!!View attachment 11774 View attachment 11775
Κουκλάκι και φανταστικό χρώμα!!!140 Km Κυριακατικη βολτα σε βουνά και λαγκαδια!!!Αρκετά χιλιόμετρα χαλικοδρομου, αρκετά χιλιόμετρα βράδυ... το ασχημόπαπο με έβγαλε ασπροπροσωπο..Αν και είναι ακόμα σε χιλιόμετρα στρωσιματος , ταξιδεύει άνετα και χαλαρά στο επαρχιακο δίκτυο!!!
View attachment 11865 View attachment 11866 View attachment 11867
Είναι μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει... Το ηλιοβασίλεμα, η CX, η έκφραση της κόρης σου που την οδηγεί... Επίτρεψέ μου να πω ότι οι αισθήσεις που σε πλημμυρίζουν όταν οδηγείς μία CX αποτυπώνονται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο πρόσωπο του οδηγού...View attachment 11848 Simera prota test km me to Scotch...doulevi roloi...anameno to kapo apo fanopio...
Meta bolta me tin CX Pallas...
...mégali Citroën idropneumatiki....to kati alo...se taksidevi...Είναι μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχω δει... Το ηλιοβασίλεμα, η CX, η έκφραση της κόρης σου που την οδηγεί... Επίτρεψέ μου να πω ότι οι αισθήσεις που σε πλημμυρίζουν όταν οδηγείς μία CX αποτυπώνονται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο πρόσωπο του οδηγού...