- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Εσωτερικο
ΜεγαλείαΚαι μια απο την αρχη της ζωης του και την προσπαθεια λανσαρισματος του!!
![]()

Περαστικά σου και καλή επιτυχία στις εξετάσειςΠαιδια, ενα προβλημα υγειας και εξετασεις δε μου επιτρεπουν την, ιντερνετικη εστω, παρουσια μου. Θεου θελοντος, θα επιστρεψω συντομα![]()

Περαστικά φίλε.Παιδια, ενα προβλημα υγειας και εξετασεις δε μου επιτρεπουν την, ιντερνετικη εστω, παρουσια μου. Θεου θελοντος, θα επιστρεψω συντομα![]()

Όλα καλά θα πάνε...Ευχαριστω φιλοι μου, το παλευω![]()

! Και για να μην ειμαι Off Topic 

Όλα καλά θα είναιΔεν επεστρεψα ακριβως, ακομα δε διευκρινιστηκε αν ειναι καλο η κακο αυτο που εχω. Παντως θα μαι απο κοντα οσο πιο πολυ μπορω! Το πορτοκαλι Pony που ειδα πιο πανω το εντοπισα και στου Losson, κατι που μου προκαλεσε αναμικτα συναισθηματα...

!
Απ ο,τι καταλαβαινω οσοι ειναι συλλεκτες -η εστω γνωστες Citroen- στο εξωτερικο τα ψαχνουν τοσο και τα κοστολογουν και καλα κι εμεις (γενικα) τα χουμε για χαμαληδες μεχρι να κοπουν στη μεση η τα παραταμε στα χωραφια 

Thimame pos stin germania ginotane kanoniki isagogi apo tin Citroen (?), ke malista ida ena kokkino sto Berolino to 1982...Του losson ειχε γαλλικα χαρτια απο την επικοινωνια που ειχα τοτε .
Δες ενα αλλο .....
περαστικα να ειναι ολα
Σούπερ συλλεκτικό!!!ειχε εξαγωγη σε 14 χωρες (πχ γερμανια,ιταλια,γαλλια) και με βαση το pony η citroen δημιουργησε το FAF
Στην icccr στην ρωμη που ειχε ενα κιτρινο με γερμανικες πινακιδες δεν περναγε πουθενα απαρατηρητο ..
και μια μπροσουρα απο τον γερμανο αντιπροσωπο διακρινονται και οι σημαιες απο καποιες χωρες
![]()